gördeszkás játék 64
Gördeszkás játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
A gördeszka sosem veszített a népszerűségéből, a gördeszkás játékok ezt az életérzést használják ki. Pattanj az online deszkára és nyerd meg a gyorsasági versenyt, vagy mutass be minél fifikásabb trükköket, vagy színezz és öltöztess. Amit gördeszkával el lehet követni azt itt is meg fogod találni, egyedül a fenékre esés ami biztosan ki fog maradni. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, hatvannégy a hatvannegyedik ahol biztosan nem csalódsz!
A gördeszka sosem veszített a népszerűségéből, a gördeszkás játékok ezt az életérzést használják ki. Pattanj az online deszkára és nyerd meg a gyorsasági versenyt, vagy mutass be minél fifikásabb trükköket, vagy színezz és öltöztess. Amit gördeszkával el lehet követni azt itt is meg fogod találni, egyedül a fenékre esés ami biztosan ki fog maradni.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen gördeszkás játék, hatvannégy a hatvannegyedik ahol biztosan nem csalódsz!